top of page
_DSC0009.jpg

PALVELUT

Lukitusratkaisut
1/17

Lukitusratkaisut

Lukitusratkaisulla turvaat tärkeän ja arvokkaan. Me autamme sinua löytämään oikeat lukitusratkaisut. Valikoimassamme ovat mekaaniset lukot ja elektromekaaninen lukitus. Palvelemme lukitussuunnittelusta asennus- ja huoltopalveluihin.

iLOQ 5 Series tarjoaa aina luotettavan ja kustannustehokkaan ratkaisun hallinnoitavan kiinteistön tyypistä sekä siihen liittyvistä lukitus- ja pääsynhallintahaasteista riippumatta.

Kulunhallinta ja -valvonta

Ratkaisut sujuvaan ja turvalliseen kulunhallintaan. Kiinteistöjen ja asuinrakennuksien kulunvalvontajärjestelmät. Esimerkiksi liikekiinteistöjen, kerrostalojen ulko- ja sisäovet langallisilla sekä langattomilla laitekokoonpanoilla Salto Systems:in tuotteilla. Kulunvalvontaovien teko sis. runkojen, lukijoiden, ovikoskettimen ja ovikaapeloinnin työstämiset.

1/12
Kulunhallinta- ja valvonta
1/11

Portti- ja oviautomatiikka

Porttiautomatiikkaa liuku- ja saranaportteihin sekä puomikoneistot piha-alueelle, teollisuuteen, kiinteistöihin. Autotallin avaajat nosto-, kippi- ja taiteoviin. 

Oviautomatiikkaa esteettömään kulkemiseen. Kääntöoviautomatiikka saranaoviin kerrostalojen ja liikekiinteistöjen ulko- ja sisäoviin. Liukuoviautomatiikka palvelutalojen, liikekiinteistöjen ulko- ja sisäoviin.

Portti- ja oviautomatiikka
1/12

Rikosilmoitinjärjestelmät

Rikosilmoitinjärjestelmät kaiken kokoisiin kiinteistöihin. omakotitalot, mökit, yritykset, kaupungit, kunnat, yhteisöt. Hybridikeskuksilla langalliset ja langattomat ilmaisimet sekä käyttölaitteet. Hälytyksensiirto itselle tai vartioliikkeelle. Mobiilikäyttö.

Kameravalvonta

Kameravalvontaa erilaisiin ympäristöihin,  yrityksille ja kotitalouksille kaikenlaisiin kiinteistöihin. 

1/7

Ovipuhelinjärjestelmät

Ovipuhelimien huollot, korjaukset ja asennukset vanhoihin järjestelmiin. Saamme korvaavia yleismallisia varaosia vanhoihin ja uudempiin malleihin merkkikohtaisia. Asennamme uusia järjestelmiä vanhan tilalle ja uudisrakennuksiin.

1/5
Ovipuhelinjärjestelmät
1/3

Palo-ovien aukipito- ja suljentajärjestelmät

Kääntö- ja liukuovien varustelu, laukaisukeskukset, savuilmaisimet

Rikosilmoitinjärjestelmät
Kameavalonta
Palo-ovien järjestelmä

Asennus- ja huoltotyöt

Lukkosepän työt rajoitetusti. Ovien huollot, korjaukset ja asennukset. Lukkorungot, painikkeet, avainpesät, ovensulkimet, saranat, ovikellot, ovisilmät, ym. helat. 

Checkmark kassapöytien ja asiakasporttien huolto ja asennus.

Kysy lisää esim. kalustamisia sis. wc- ja käsipaperitelineet, vaate- ja pyyhekoukut, saippua-annostelijat, yms.

1/3
Asennus- ja huoltotyöt
bottom of page