PALVELUT

LUKITUSRATKAISUT


Lukitusratkaisulla turvaat tärkeän ja arvokkaan. Me autamme sinua löytämään oikeat lukitusratkaisut. Mekaaniset lukot ja elektromekaaninen lukitus. Palvelemme lukitussuunnittelusta asennus- ja huoltopalveluihin.

KULUNVALVONTA/HALLINTA


Ratkaisut sujuvaan ja turvalliseen kulunhallintaan. Kiinteistöjen ja asuinrakennuksien kulunvalvontajärjestelmät. Esim. liikekiinteistöjen, kerrostalojen ulko- ja sisäovet, langallisilla sekä langattomilla laitekokoonpanoilla Salto Systems:in tuotteilla.  Kulunvalvontaovien teko sis. runkojen, lukijoiden, ovikoskettimen, ovikaapeloinnin työtämiset.


OVIPUHELIMET


Ovipuhelimien huollot, korjaukset ja asennukset vanhoihin järjestelmiin. Saamme korvaavia yleismallisia varaosia vanhoihin ja uudempiin malleihin merkkikohtaisia. Asennamme uusia järjestelmiä vanhan tilalle ja uudisrakennuksiin.

KAMERAVALVONTA


Kameravalvontaa erilaisiin ympäristöihin,  yrityksille ja kotitalouksille kaikenlaisiin kiinteistöihin. 

RIKOSILMOITIN JÄRJESTELMÄT


Rikosilmoitinjärjestelmät kaiken kokoisiin kiinteistöihin. omakotitalot, mökit, yritykset, kaupungit, kunnat, yhteisöt. Hybridikeskuksilla langalliset ja langattomat ilmaisimet sekä käyttölaitteet. Hälytyksensiirto itselle tai vartioliikkeelle. Mobiilikäyttö.

OVIAUTOMATIIKKA


Oviautomatiikkaa esteettömään kulkemiseen. Kääntöoviautomatiikka saranaoviin esim. kerrostalojen ja liikekiinteistöjen ulko- ja sisäoviin. Liukuoviautomatiikka esim. palvelutalojen, liikekiinteistöjen ulko- ja sisäoviin.


PORTTIAUTOMATIIKKA


Porttiautomatiikkaa liuku- ja saranaportteihin sekä puomikoneistot. Esim. piha-alueelle, teollisuuteen, kiinteistöihin. Autotallin avaajat, nosto-, kippi- ja taiteoviin. 


PALO-OVIEN AUKIPITO- JA SULJENTAJÄRJESTELMÄT


Kääntö- ja liukuovien varustelu, laukaisukeskukset, savuilmaisimet

ASENNUS- JA HUOLTOTYÖT


Lukkosepän työt rajoitetusti. Ovien huollot, korjaukset ja asennukset. Lukkorungot, painikkeet, avainpesät, ovensulkimet, saranat, ovikellot, ovisilmät, ym. helat. MUUTA

Checkmark kassapöytien ja asiakasporttien huolto ja asennus.

Kysy lisää esim. kalustamisia sis. wc- ja käsipaperitelineet, vaate- ja pyyhekoukut, saippua-annostelijat, yms.

YHTEISTYÖSSÄ

KULUNHALLINTA/ VALVONTA
OVIAUTOMATIIKKA
KAMERAVALVONTA
KAMERAVALVONTA
RIKOSILMOITIN JÄRJESTELMÄT
PORTTIAUTOMATIIKKA
KASSPÖYDÄT JA PORTIT

 SUUNNITTELEMME JA ASENNAMME TURVARATKAISUT TARPEIDESI MUKAISESTI